Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας από το EVEREST της Πλ. Βικτωρίας

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016



Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία πραγματοποιήθηκε έξω απο το EVEREST της πλατείας Βικτωρίας με συμμετοχή και της ΛΑΝΤΖΑ Αγωνιστική Εργατική συσπείρωση στον Επισιτισμό Τουρισμό . Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν και άλλα εργατικά σχήματα και συλλογικότητες όπως η Attack στην Ανεργία και την επισφάλεια, η Εργατική Λέσχη Πατησίων- Κυψέλης -Γαλατσίου καθώς επίσης και η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα.
Αντίστοιχα καλέσματα υπήρχαν και από την Α/Π Ροσινάντε, την Tαξική Πορεία και το Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων. Ακολούθησε πορεία προς το υποκατάστημα της αλυσίδας στην Αγίου Μελετίου όπου πραγματοποιήθηκε μοίρασμα προκηρύξεων και παράσταση διαμαρτυρίας.

 






















Στο επόμενο χρονικό διάστημα η ΛΑΝΤΖΑ θα οργανώσει εξορμήσεις και διαμαρτυρίες σε διάφορα άλλα υποκαταστήματα της αλυσίδας EVEREST με σκοπό  την ενημέρωση των εργαζομένων για ζητήματα ασφάλειας στον εργασιακό τους χώρο αλλά και για να κλιμακώσει την αντίδραση της για την νέα εργοδοτική δολοφονία .
Παράλληλα εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και την οικογένεια της συναδέλφου η οποία αποτελεί άλλο ένα θύμα στο βωμό του κέρδους των αφεντικών .

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ 

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ , ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ